fredag, september 23, 2011

friday we're both in love

Nu är han hemma och jag är komplett igen. Att han visserligen sover är bara en detalj, jag är bara glad att han är hemma igen. Italienaren. Min stora kärlek. Dessutom är fredagar dagen då även han påstår att han är kär i mig, så den här dagen har alla möjligheter att faktiskt bli världens bästa.

Att dessutom himlen är klarblå och det är den vackraste höstdagen hittils i år gör inte saken sämre. Jag och Den Lilla Grisen tog en långpromenad på förmiddagen; njöt av solen. höstfärgerna och nya promenadstigar. Jag är verkligen lycklig idag.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

garderobsgrubbel&byråbekymmer sa...

åh då tycker jag du ska tapetsera i ett skåp eller i en bokhylla med den =)

ja det har varit en del reklamationer på en del midbec att de luddar eller tappar färg...tror cariboos varit besvärlig.

kram!