tisdag, september 20, 2011

det är inte tjejen på bilden som skriver bloggen

Stod i kön till skolmatsalen idag, tyckte själv att jag och Puffan smälte rätt bra in bland gymnasieungdomarna. Till vi hörde dem öppna munnen. Lät jag verkligen sådär för 12 år sedan!? Och var det verkligen tolv år sedan? Oh Lord..
"Asså, hon sa de ba, typ så där fett coolt! Pappa vart asförbannad, han sa att det var fett fult! Då sa hon att hon drog till morsan, och gjorde det där iställe, att det var mycket fetare där."

Jag tror faktiskt inte att din pappa sa att det var "fett fult". Jag vet visserligen inte hur din mamma ser ut, men hur som helst. Jag köper det inte. Framför allt går jag inte med på att jag själv lät sådär på den tiden. Jag vill tro att jag i alla fall inte lät som om, som om, som om.. som om jag var Fröken Jävla Attitydsproblem.

Men maten smakade bra. Trots att det var torsdagslunch på en tisdag.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: