torsdag, september 08, 2011

be cool and stay in school

Nyhetsbrev, artiklar, fakturor, orderbekräftelse, säljbrev, anbudsförfrågan, yada yada yada.
Affärskommunikation är en riktigt rolig kurs. Men som vanligt så skjuter jag upp allt till sista stund, men har bara säljbrevet kvar att skriva nu. Sedan åker de iväg till läraren, och jag kan njuta av att italienaren är träningsledig idag - alldeles lämpligt till det att NHL'11 (korr. NHL'12 såklart.) lanseras..
__________________________________________

 Viktoria

2 kommentarer:

BabyB sa...

aaaah så snygg artikel till vänster. Gråter av avundsjuka och fascination!

viktoria cederberg sa...

Tack BabyB - fast det är mitt nyhetsbrev. Men jag tackar för fascinationen ändå. :D

Har dock tackat all energi och motivation, jag borde inte väntat med säljbrevet till sist...