onsdag, september 21, 2011

allvarligt problem

Jag har ett allvarligt problem. Jag är beroende av nagellack. Visst, det finns värre saker att vara beroende av, och framför allt dyrare saker också. Jag köper inga dyra Chanel-lack, utan håller mig till H&M, Depend och andra lack i samma prisklass.
Jag har i veckan köpt fyra (!) nya lack. Det är höst nu, och jag bara måste ha nya höstfärger. Även om jag även förra hösten köpte säkert tio lack i höstfärger. Men nu finns det nya, andra höstfärger. Mina naglar är korta, de skivar sig och är allt annat än snygga. Så jag målar dem, hoppas det kan få dem lite finare!

Jag tror att jag har närmare sjuttio nagellack. Jag vågar inte räkna. Men de tar mindre plats och är betydligt billigare i inköp än det närmare par hundra par skor jag också äger....
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Emeli sa...

Man kan aldrig ha för många lack =)