måndag, augusti 22, 2011

vin diesel vs. supersniglar

Vilket jävla nedköp. Och helt värdelöst av mig! Jag somnade ifrån en Vin Diesel-rulle på TV som jag till råga på allt inte sett förut. For those who don't know, så har denne rakade skönhet varit mitt frikort i över tio år. Han är någonting i stil med sex personifierad för mig.

Och jag somnade på sängen, missade sista halvtimmen av Fast and Furious. Dumt!
Nä, istället för att sukta över Mr Hot så sover jag, och drömmer om sniglar. Det är den här stadens fel! Västerås är för de flesta känt för sina gurkor, men jag skulle säga att sniglarna är mer signifikt för staden. Nu när det dessutom har regnat till och från i ett par dagar kryper de fram.

Jag drömde att de kommit in i lägenheten, och likt mördarsniglar (oh ja, de finns också här) förstör trädgårdar förstörde de här min lägenhet. Men det var sådana enorma med skal, och när jag gick genom lägenheten crunchade det under fötterna. Vaknade med ett ryck, spanade ut över golvet och såg inga sniglar.

Däremot hade en rakad Vin Diesel bytts ut på TV'n mot en rakad Sigourney Weaver i Alien 3.
Vilket jävla medköp. Smaskig Vin D, via enorma sniglar i lägenheten till Ripley. Kul..?
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: