onsdag, augusti 03, 2011

trippelsemester

På fredagmogon tar italienaren med mig på minisemester. Trippelsemester! Fredag blir citysemester med shopping och uteserveringar i den kungliga huvudstaden. Lördag blir sol och bad på skärgårdssemester på Ingarö och söndagen satsar vi på musik och kultur på Cornelisdagen, Mosebacke.

Jag tror det kommer bli den bästa av helger. Trots att italienaren hatar shopping medan jag - uppenbarligen - älskar det. I värsta fall får jag placera honom på en uteservering med en kall öl i handen. Ungefär som bollbadet på McDonalds, lämna barnen och få lite lugn och ro.

Fredag blir min dag, lördagen vår och söndagen hans.
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Som ett kinderägg - tre i en! Låter kanon!

yeah yeah carolina . sa...

Ingarö värmde jag och min man upp förra veckan, mysfaktor! Synd att ni missar paraden bara!