onsdag, augusti 31, 2011

to be or not to be.

Först ser jag på en gammal säsong av Americas Next Top Model och överväger en kort sekund att bli anorektisk, skinny och göra kindbensimplantat. Inte för att de egentligen är så snygga, snarare för att jag också vill apa mig framför en kamera och få mitt hår fixat, hänga i NY och famför allt - träffa han den där charmiga fotografen.

Sedan slår det över till Project Runway och jag vill plocka fram symaskinen och gå bananas. Problemet är att min symaskin en gång tillhörde min rara lilla mormor och har två val - sicksack och raksöm. Och den lilla detaljen att jag faktiskt heller inte är särskilt duktig på att sy. 

Men så inser jag vad jag verkligen vill. Anorektisk supermodell, nej tack. Jag gillar faktiskt att äta. Och sy är lixom bara att glömma. Så jag satsar på att vara den jag är. För jag är fan inte dålig heller!
  
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra sagt gumman! M