lördag, augusti 27, 2011

such a crybaby

Väckarklockan ringde 05.00. Jag har kört över 30 mil i bil. Jag har slitit ute i solen tillsammans med kokosbollar, tunnbröd och charkuterier. Jag har inte ätit mer än en smörgås innan jag åkte imorse kring halv sju, och en kvarts pizza för en liten stund sedan.

Jag har ont i ryggen och fötterna värker. Jag är så trött att jag bara vill gråta. Vilket är precis vad jag gör också. Men inte av de anledningarna. Today is a lucky day! Tänk hur lätt det är att glömma sina krämpor. En liten baby har kommit till världen, även om jag är många mil från den så kunde jag inte vara lyckligare. Glädjetårar, åh dessa glädjetårar. Grattis, mina underbara vänner!

Dessutom åker jag och hämtar min älskade italienare på Arlanda tidigt imorgon.
Dubbelt upp - nu kan jag somna med ett leende på läpparna..
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: