fredag, augusti 19, 2011

skrivandets ädla konst

Jag sökte förra helgen ett extrajobb på StyleMagazine, Västerås modemagazine - som finns gratis i massa butiker inne i stan. Det handlade både om att skriva och fotografera - såndant jag älskar! Så jag skrev en krönika för att visa vad jag kan skriva, och skickade in som arbetstest tillsammans med ett gäng bilder.
Idag fick jag en förfrågan om att publicera den i september/oktobernumret. Hur kul som helst! Det är en assnygg glossy tidning och jag saknar skrivandet otroligt mycket ibland. Men då får jag även prestationsångest igen. Såklart. Precis som varje gång jag publicerar något någon annanstans än här på bloggen. Men jag måste tro på mig själv, för om inte jag gör det - vem ska då göra det...?

..och jag har ingen aning om jag har någon chans på jobbet jag sökt.
De skulle gå igenom ansökningarna nästa vecka. Håll tummarna!  
__________________________________________

Viktoria

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna! Hursomhelst så var det ju strålande att din krönika blir publicerad. Lycka till! Mam

Ylva sa...

Du ær ju SKITBRA på att skriva! Hurra så kul att du ska bli tryckt igen, det ær på tiden! Heja heja!

Johanna - Mamma till Charlie sa...

Åh, det lät ju skitkul!

Att de frågar om de får publicera är ju ett bra tecken :)

Ska hålla tummarna för dig!