söndag, augusti 14, 2011

sista dagen

Just det. Jag lever. Nästan så att jag har ett hopp om tillfrisknad till och med. Skulle skriva en bilaga till en rapport som en lärare ville ha in innan imorgon. Men det var Tough Love på trean och jag kunde inte slita mig. Och typ fyra-fem avsnitt dessutom. Sen när de var slut fick jag ett spännande mail, och skrev en text för att "visa dem" vad jag kan skriva. Och valde ut ett antal bilder. När jag väl var klar med det fick jag sms om att det var ishockey på TV. Djurgården vs Salzburg, där både Daniel Welser och Markus Schlacher spelar, båda med förflutet i Skellefteå AIK. 

Bilagan till rapporten, som min kära lärare Rolf ville ha? Ja, den har jag skrivit, mellan bildredigerande, kärlekshistorier, hockeytittande och krönikoskrivande. Och massa tårar. Är fortfarande inte frisk, har den där kvinnliga månatliga förbannelsen och därmed väldigt blödig - i kombination med frierier och bröllop på TV.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: