torsdag, augusti 04, 2011

the show must go on

Resterna från gårdagens lista, det som var kvar att göra:

hänga sista tvätten - check
motionera hund igen - check
packa upp badrummet efter renovering - check 
baka scones - check
diska en tredje gång - check
städa garderoben - FAIL

Dessutom hann jag förgrädda ett pajskal och hacka upp fyllningen till dagens lunchpaj. Jag är verkligen The Perfect Housewife of Västerås. Förutom att jag inte hann städa garderoben. Det får stå kvar på listan till idag.

Dagens lista:

motionera hund - check
laga lunch - check
diska
handla
koka hjortronsylt
baka äppelpaj
städa garderoben
packa upp väskan från norrland
packa ny väska till semester
nästanmittiveckandrinken

Han den där italienaren får passa på att njuta. Jag är verkligen ingen housewife egentligen. Jag skyller allt på att Tylösand har stulit mina väninnor och att jag inte har ro i kroppen att ligga och steka på dagarna. 

__________________________________________
 
Viktoria

Inga kommentarer: