torsdag, augusti 11, 2011

racervolvon

Jag undrar hur långt jag egentligen tänkte när jag lovade att hämta italienaren, hans syster och deras mormor på Arlanda när de kommer tillbaka från semestern. Låter inte så jobbigt. Söndag om två veckor. Heller inte särskilt betungande. Klockan 07.00.. Oh Lord. Innebär att jag bör lämna Västerås efter fem, typ. Och hoppas att det inte blir några förseningar, så jag behöver spendera hela söndagen på flygplatsen.

Jag må vara helt galen som går med på det. Eller bara sugen på att få hem italienaren igen efter hans två veckor i Thailand. Bara att boka in en tidig lördagkväll då.. Har däremot lovat Puffan att inte satsa på utmärkelsen "Årets Toffel" - vi får ta afterworken på fredagen istället..?
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

garderobsgrubbel&byråbekymmer sa...

åh victoria! gud vad glad jag är och blir över att ha kunnat peppa dig!
jag tycker ju att du är fantastisk, på alla sätt och vis in och utsida!
massor av kramar!!