måndag, augusti 08, 2011

one weekend

Jag vet inte var jag ska börja. Konstatera att det har varit en fantastisk helg kanske. För det har det verkligen varit. Var dock helt slut när jag kom hem igår. Så mycket nya människor - fokusera på le, presentera dig, försök minnas deras namn och gör ett bra första intryck. Puuh!
Var på Cornelisdagen på Mosebacke igår, trots mitt minimala musikintresse. Cornelis för mig var en tjock man som gillade musik, mat och sprit. Typ. Men intresset till trots så gillar jag att träffa människor och kan absolut njuta av duktiga musiker. Tommy Körberg, vilken man! Och Lill Lindfors, hon gillade jag. Hon såg så.. så lycklig ut. 

Tyvärr hängde molnen tunga hela dagen, och lagom till Lasse Tennander öppnade hela himlen sig och vi sprang. Sprang, sprang, sprang - medan italienarens morbror sjöng "sommar, sommar och sol" för full hals. Jag har nog aldrig varit så blöt förut..  
Vi har ätit och druckit. Njutit av enormt mycket god mat, härliga viner och underbara delikatesser. Promenerat flera mil och njutit av solen i skärgården, shoppingen i innerstaden och alla queers på Pridefestivalen.

Jag har haft det helt underbart. Och vilken man, han den där italienaren är.

Kärlek, kärlek, kärlek.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: