torsdag, augusti 18, 2011

look right, look right!

Jag klickade igår på lektion hem en tisha från fantatiskta Avanna. Det är det fjärde plagget som Pyttis aka Anna designat som nu flyttat hem till mig - och jag tror helt klart att det är en favorit! Och att det fina rosa paketet låg på hallgolvet redan idag när jag klickade igår gör inte saken sämre!

Anna är dessutom en sann inspirationskälla! Hon har gjort det hon velat, kämpat i motgångar - för att hon tror på sig själv. Och hon lyckas! Jag tycker det är häftigt, jag inspireras alltid av människor som vet vad de vill och tar sig dit - även om vägen inte är spikrak.
__________________________________________ 

Viktoria

1 kommentar:

garderobsgrubbel&byråbekymmer sa...

åh sweetie!
fasiken så himla glad jag blev av dessa ord..och bilder!
Du är ju så totalvacker!
Nu ser jag fram emot att fylla på med massa höstnytt och då ska du allt få modella!

..tänker förresten helt fräckt sno dessa bilder och visa på bloggen..så det så ;)

pöss!