fredag, augusti 26, 2011

len som en babyrumpa, del II

För några veckor sedan klagade jag på mitt eget minne och rakhyvel. Sa att min svarta stubb på benen hånskrattade åt mig när jag försökte göra mig helgfin. Två veckor senare ser mina ben ut som.. som.. som om jag inte rakat benen på ett par veckor. Vilket är sant. Det är som en snårskog att hugga ner!

Men har jag kommit ihåg att köpa några nya rakblad? Och kommer jag troligvis jobba i shorts imorgon? Och det viktigaste, kommer italienaren hem på söndagmorgon? Nej, ja och ja.

Så jag plockade fram motorsågen, gräsklipparen och resten av arsenalen. För rakhyveln är så slö att jag lika gärna skulle kunna försöka raka benen med en smörkniv. Alternativen är följaktligen att behålla skogen eller ta till tyngre vapen.. 
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Emma sa...

Fordelen med att bo med en karl ar att jag lanar hans nar min blivit sa slo att den inte ens skulle skiva smor... =) (Beratta det inte for honom, haha!!)

Susanne sa...

Osthyvel, de kan funka?!:-)