måndag, augusti 08, 2011

inte världen. skellefteå.

I helgen på Ingarö bodde vi och umgicks med italienarens morbror. Han i sin tur är gift med inte mindre än en Skelleftebo. Bara det kändes bra, det kan inte gå fel lixom. Alltid finns någon gemensam person/punkt. På semester hos dem var även fruns mamma, tillika även hon från Skelleschtaan.

Den sjuttiotvååriga mammans första fråga till mig var vad min far hette, och som följd på det utbrista att "honom känner jag jäääätteväääl". Det visade sig att hennes tvillingbror och min kära lilla far har ägt måleriet tillsammans en gång i tiden, och självklart vet då även jag vem hennes bror är.

Någon påstod att världen minsann är bra liten.
Jag förklarade att världen minsann är rätt stor,
 men Skellefteå därmot är väldigt litet.    
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: