torsdag, augusti 11, 2011

"ibland måste man bara svälja"

Jag må redan i ursprungsläget vara en av de sämsta att bjuda på en kräftskiva - då jag inte äter kräftor. Det blir inte bättre av att jag är trasig och inte ens klarar av att svälja västerbottenostpajen, salladen, zucciniplättarna eller avocadohalvorna. Dessutom gör febern mig osocial. Men jag har hört att det är rätt hett att verka lite dryg och överlägsen, därför har jag knappt svarat på tilltal idag. 
Tur att italienarnen i alla fall har världens skönaste familj. De får mig att må bra trots att jag egentligen mår riktigt dåligt. Så bra som jag kan må i alla fall, en dag som denna. Trots att jag tycker helt sjukt synd om mig själv. Dessutom åker italienaren till Thailand i övermorgon - vem ska då koka soppa och massera mina fötter?   

Och rubriken.. låt oss säga att det är ett klassiskt uttalande av hon som
 stolt deklarerar att hennes mellannamn är "Going Down"..
________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: