tisdag, augusti 16, 2011

i had a dream

Jag drömde förra natten att jag kunde plocka loss en ful nagel, så var det en fin under. Visserligen var de på fingrarna, men jag önskar att det var på fötterna.

Jag har förövrigt i princip bara åtta tånaglar. På mina småtår finns ett litet hudveck där jag tror det ska finnas en tånagel längst in, men den måste bli Guiness Rekordbok-lång för att synas. Den är hemskt löjligt liten, helt enkelt. Skulle inte ens kalla det för naglar, så löjliga är de. Men mina stortånglar har andra problem. De skulle jag mer än gärna plocka loss, om det funnit nya naglar under.

Det gör det inte.

Däremot verkar i alla fall en nästan vara helt lös, dock verkar det inte finnas något att skryta om under den. Hellre en lös tånagel, än en stortå helt utan nagel. Jag är nog avvikande med åtta naglar - sju skulle vara way to much..
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

whats. her. face. sa...

jag förtod lite av arbetskraven, i alla fall det att jag inte skulle kunna leva upp till dem. men det spelar ingen roll, som sagt skulle kunna servera kaffe eller nått, verkar vara ett kul ställe att jobba på :)