onsdag, augusti 31, 2011

hit me with the adrenalina!

Jag skyller allt på min pappa (förlåt kära pappa). Men jag är en adrenalinjunkie. Dessutom helt övertygad att det beror på de äventyr pappa tog oss på som små. Vi klättrade i andra värdskrigets kanontorn, och hängde under järnvägsbroar högt ovan Byskeälven när tågen dundrade strax över våra unga små huvuden.  Allt till mammas stora förtret.
Drygt åtta meter upp i höghöjdsbanan, Outdoor Experience, Stenbäcken

Jag längtar efter något som får pulsen att verkligen öka. Jag vill ännu en gång kasta mig ut med huvudet före med enbart en gummisnodd runt benen. Men högre än de två tidigare bungyjumpen jag gjort! När jag fyller 30 eller kanske på en eventuell möhippa hoppas jag att mina vänner förstått att jag vill kasta mig ut från ett flygplan. Känna pulsen öka, adrenalinet pumpa, känslan av maximal spänning. 

Det närmaste jag kommit adrenalin i sommar är att jobba på en tre sektioner hög arbetsställning.
Men med skyddsräcken och stödben så känns de inte allt för spännande.
__________________________________________
Viktoria

2 kommentarer:

garderobsgrubbel&byråbekymmer sa...

yes girl!
kommer komma en sån egen varugrupp sedan på shoppen =)

Anonym sa...

Fasen - du är en rätt karismatisk donna.