lördag, augusti 13, 2011

hejdå hjärtat

Det är tur att jag är rutinerad på att inte träffa italienaren. Vi har spenderat mer tid ifrån varandra än tillsammans sedan vi träffades första gången i början av sommaren. Så jag ska nog överleva att han åkt på semester utan mig, även om det blir tråkigt att bara ha en brunögd man hos mig om nätterna.
Nej, bilden är absolut inte dagsfärsk. Idag är jag glåmig, rödgråten och osminkad. Håret är i en tjorvig tofs och jag klädd i mjukiskläder. Kände en tillfällig liten lättnad i halsen för en stund sedan - kastade i mig en taco och en bit ur en chokladkaka, drack ett par glas pissljummen colalight. Nu river de när jag sväljer igen, men fantastiskt skönt att få lite energi. Nu kanske jag kan vara vaken ett par timmar innan jag somnar dreglande igen..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: