tisdag, augusti 30, 2011

det är faktiskt en stuga - och den är till salu

Vi har en stuga till salu (hemnetlänk, klick klick!) Vilket kanske inte är helt sant. Mina föräldrar - inte jag eller vi - har en stuga till salu. Sedan jag visat bilderna från hemnet har jag visserligen fått mothugg även på definationen "stuga". Min i vår värld, så är det faktiskt vår stuga.
Sommarhus vid havet kanske är en bättre defination. Men nej, det känns lika fel som att säga att Brynäs är ett roligt hockeylag. Brynäs är ett av Sveriges tråkigaste hockeylag, och vi har en stuga. Väldigt, väldigt nära havet. Men om föräldrarna får som de vill så har vi nästa sommar inte längre någon stuga. Tråkigt men sant.

Så om du råkar ha 2,2 miljoner till över, plus lite att spela på vid en eventuell budgivning så tycker jag att ni ska söka er till Svartnäsudden, Furuögrund, Byske. Måndag 5/9, 17.00. Där vi har våra tio år av minnen kan ni skapa en framtid!
__________________________________________

Viktoria

4 kommentarer:

Anonym sa...

Deppa inte! Kan bli början på nåt ännu bättre... <3 Kram mam

Emma sa...

Shit, hade dom stugan i TIO ar, det ar ju helt sjukt - kans som alldeles nyss dom kopte den ju! Och jag har bara varit dar typ tva ganger eller nat =) xxx

Anonym sa...

Brynäs är inget tråkigt lag! Inte om man jämför med Djurgården eller speciellt Södertälje! Skärpning crunchy;)

Johanna - Mamma till Charlie sa...

Nej, ska dom sälja stugan? Vad tråkigt. Den såg superfin ut!