onsdag, augusti 24, 2011

can I kick it? yes I can!

Jag kom, jag sågs, jag segrade. Nåja, nästan i alla fall. Är helt klart nöjd med min insats - jag tror att det finns en säljare inom mig, som vill komma ut. Lite ostrukturerad ännu, men på väg åt rätt håll!

I övrigt känns det här som en strålande dag. Insåg att det bara är en skoldag kvar denna vecka. Endast fyra nätter i ensamhet innan italienaren behagar komma hem igen. Och att jag ska jobba imorgon - jag gillar att jobba! Afterworkpremiär på Blå Månen på fredag. Imorgon kommer lönen, och CSN är på ingång. Jag har blivit beviljad tilläggslån och hösten är räddad. Idag är jag snyggare än på länge och svävar på små moln.

Och TACK alla som uppmärksammat och gratulerat mig till publiceringen.
Början/mitten av nästa vecka hittar ni numret ute i butikerna i Västerås!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: