tisdag, juli 12, 2011

you're fired!

Jag var och skulle kolla på en ny kamera på en gigantisk elbutik här i staden. Jag har sällan blivit så förbannad! Jag är visserligen rätt nördig när det kommer till service och bemötande - men jag fattar inte hur man vill ha arroganta säljare som nedvärderar kunderna i sin butik. Det är som om att tjejen i klädbutiken skulle säga till kunden att hennes lår blir feta i jeansen och att celluliterna är äckliga.

Jag accepterar att snubben i slutändan kan mer om kameror än mig - det är ändå hans jobb. Men det är fortfarande inte okej att trycka ner kunden, påvisa att denne inte vet något alls. Jag är inget kamerageni, men jag visste vad jag ville ha, är det inte enklare att då bara sälja det, istället för att försöka dumförklara först? Så nej, jag kommer inte köpa min kamera på denna gigantiska elbutik.

Jag jag anser dessutom att det är en jäkla skillnad
 att fota med ett fast 50 mm och ett 18-55.. 
I min värld hade du redan fått sparken.  

Passa dig den dagen jag styr världen!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: