lördag, juli 16, 2011

a very good day

Min gris gör som vanligt. Dampar loss ordentligt! Han varvade mellan att krypa, dra, skutta och streta fram i ringen, och resultatet blev sisådär - fick ett very good och en hund som lyfte på benet över min sko. Tack lixom.. Nåväl, en mycket bra dag ändå!
"Needs ring craft. Good strong wellmuscled body. Correct dark eyes. Good teeth. Nice earset. Deep chest. Correct bone and tight feet. Good angulation, topline and tail"

Domare Colette Muldoon, Irland 

Stort grattis till Ubbie vars härliga Sid blev bästa hane med cert, CACIB och dessutom även blev champion, och grattis till Ida och Diza som blev bästa tik och tog sitt första cert! Och tack till Simon som fick agera hundpassare, fotograf och allt-i-allo.

Nu måste jag snygga till mig, min kära Johanna är tillbaka i stan och det blir fest ikväll!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: