torsdag, juli 21, 2011

tjugoåtta eller sjuttioåtta?

Seriöst. Jag tror jag börjar bli gammal. Stör inte min nattsömn - jag sticker ut huvudet ur fönstret, hytter med näven och skriker som en kärring. Jag blev till och med kallad just för kärring inatt. Får väl skylla mig själv.

Fick ett vredesutbrott när fyra snubbar vrålar och hoppar på ett plåttak på innergården klockan halv tre i natt. Tror nog jag hann kalla dem både för idioter och småbarn, samt förklara att jag tyckte att de var helt dumma i huvudet. Fick svaret att jag minsann inte får någon respekt av dem så länge jag säger att de ska hålla käften och kallar dem för idioter. 

Men jag ville ju att de skulle hålla käft, och jag tyckte verkligen att de var idioter. Dessutom tyckte jag inte att jag fått någon respekt i första läget heller - hade de respekterat att vissa människor sover halv tre en vardagsnatt, så hade de inte hoppat på ett plåttak..   
__________________________________________

 Viktoria

Inga kommentarer: