fredag, juli 29, 2011

sista kvällen i norr

Imorgon åker jag tillbaka till mellansverige. Spenderade min sista Skellefteåkväll på Los Pepes (idag igen!?), men sällskapet byttes ännu en gång ut. Kvällen till ära var det kära mor, far och syster som delade den kulinariska upplevelsen med mig.
Att lämna familjen är alltid jobbigt. Vetskapen om att inte kunna träffa mosters gullungar på obestämd tid gör ont. "Motter, motter!". EllenKantarellen är som solsken för själen och när hon väl slutar vara rädd för mig - då åker jag iväg igen. Vem vet när jag kan träffa henne igen!?

Måste sova. Packar imorgon innan jag tankar bilen och åker söderut. Plockar upp en för mig okänd Hans (!?) i Husum och Nordinskan i Järved på nedvägen. Finfint med annat sällskap än Den Lilla Grisen i racervolvon. Han är snäll och rar, men jäkla tråkig att diskutera med!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: