tisdag, juli 19, 2011

lili och susi?

Sent i vår hittade jag en artikel på den lokala dagsblaskans webbsida. I den övergivna lokalen som ligger precis intill min port i här uppe i Norrland ska det öppna en sushirestaurang. Vilken lycka! Jag som bara fullkomligt ääääälskar sushi!
Jag hade i min enfald hoppats på ett gäng japaner som kunde erbjuda min lilla hemstad riktigt bra sushi. Sån där härlig, vällagad sushi med riktigt god fisk. Fint upplagt och med lite kvalité. Jag vet inte om jag haft alldeles för höga förhoppningar, men när det sitter en lapp på rutan om Skellefteås nya "susi bar" så tappar jag hoppet. Dessutom är ägarna inte ens japaner. De har knappt ens sneda ögon.  
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har hört att det är dessa som öppnar där:

http://www.seastreetsushibar.se/umea/main.html

ser ut som ett bra utbud. och bra priser. =)

/ Lina

Johanna - MyShoebox.se - Mamma till Charlie sa...

Har också hört att det är SeaStreet Sushi Bar som ska öppna, men jag vet ju inte om de är bra för det :)