söndag, juli 17, 2011

klick klick klick!

På skolan tjatas det om "walk and talk", att vi ska utnyttja den kreativitet och de intryck vi får av att gå. Bolla idéer, diskutera, prata. Idag blev det "walk, talk and photograph".
En vän, en hund och en kamera hade jag med mig. Lekte med Cannie (ja, min kamera - hon heter så) och hennes möjligheter, testade vad hon var kapabel till. Idag var det mest slutartiden som pillades på, jag vill lära mig så myket som möjligt!
Har lite lagom dödsångest just nu. Jag är tröttast i världen. 15 kilometer på inlines, tacomiddag i stugan med familjen, avslutat med 10 kilometers promenad. Mental och fysisk utmatting, skön...t på en dagen-efter-söndag som denna.

Godnatt allihopa, imorgon är det jobb igen!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: