onsdag, juli 27, 2011

"jag vill också ha grannar som bor nära"

Det bästa med att det är nära nära nära till dess att jag åker ner är att jag blir så fantastiskt populär. Mina vänner här vill träffa mig, mina vänner där nere längtar efter mig. Jag älskar't och utyttjar det till max!  
Snälla rara Simon tog med mig på restaurang ikväll, mitt favoritställe här i norr, Nygatan 57. Tre rätters middag och en flaska rött,  vilken trevlig kväll! Fantasifull som jag är så tog jag ett säkert kort på förrätten - gratinerad chevré med pärnomarmelad - och efterrätten, moccapannacotta med chokladgelé och rabarberkompott. Testade ceasarsalladen till varmrätt, vilket inte var deras paradrätt tyvärr.

Avslutade kvällen med ett glas vin på grannens balkong,
lyssnade på 90-talets absolut bästa eurodisco och tänkte hur
 fantastiskt trevligt det är att ha grannar som bor nära.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: