söndag, juli 03, 2011

fästival'n, dag fyra

Jag ville tro alla vakter, kioskbiträden och systemkrigare som vill se min legitimation. Jag vill tro att jag fortfarande orkar festa en hel vecka, vara vaken in på småtimmarna och sova några få timmar varje natt. Jag vill tro att jag fortfarande är ung.

Det är jag inte.
Stadsfestens sista kväll var en trevlig men väldigt lugn tillställning. Efter en dag i stugan spenderade vi några timmar på Förfesten 2011, ett grymt initiativ och härlig tillställning. Tack grabbar för inbjudan! Guldet flödade, skratten var många och musiken rktigt bra. Förfesten 2012, den vill jag inte missa!  

Missade Mustsch, men såg slutet av Timbuktu & Damn. Satt mest med mina vänner och pratade, åt lite thaimat och avslutade kvällen på backsagefesten. Fick dessutom bära hem Puffan, då hennes sedan tidigare trasiga fot fick sig en smäll och jag fick glatt leka häst. Vakten var skeptisk till vårt påfund när jag glatt traskade runt med en grimaserande/illa grinande/skrattande fröken på ryggen. 

Men hem kom vi. Och helgen är över. Staden börjar se ut som vanligt igen, tält och scener plockas isär. Jag saknar redan mina vänner som även de lämnat Norrland och mig med det. 

Tack för i helgen. Älskar er!   
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: