tisdag, juli 12, 2011

åh, hå hå, jag tror nog att det går

Min iPhone och mina podcastsändningar är mina räddare i nöden när jag jobbar. Jag tycker det är skönt att måla, men blir lite uttråkad då jag för första året någonsin (nästan i alla fall) jobbar ensam hela sommaren. P3 Dokumentär är mina bästa vän.  
Jag har lärt mig allt om Alexandramannen, svensken som satt i Bolivianskt fängelse, Lars-Inge Svartenbrandt, Knutbyhistorien, Sturekompanietskjutningen, Hagamannen och andra intressanta storys. Idag lärde jag mig även allt som orgasmer. "Orgasmens historia, från förbjudet till fontän".

Vet inte vilket jag får mer nytta av. Den om Kongokrisen under sextiotalet som jag lyssnar på just nu -  eller hur sexualundervisningen var i skolan på sjuttiotalet, hur man kunde spana in sig själv med en spegel och duschmunstycket storhet..?
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: