torsdag, juni 09, 2011

utan rubrik, alt jag är jävligt ego

Köpte en grymt fin långkjol igår. Vet inte om jag någonsin ägt en långkjol, men nu var det dags. Hittade den här mönstrade skönheten på Lindex, och den ger mig mersmak. Jag vill ha fler!
Igår: Kjol, Lindex. Linne, Gina Tricot. Väska, Monki.
Boots, Sixtyseven. Solglasögon, Ray Ban/Larssons Optik.

Jag måste gå ut med hunden. Han gillar inte sommaren, gillar inte värmen. Men han behöver gå ut ändå, och sedan ska jag göra ett tappert försök att skriva en hemtenta. Det vore skönt att ha gjort den innan den här veckan är över, så jag kan släppa den och den mentala stress den frammanar. Nästa vecka blir det sista umgänget med vännena, förhoppningsvis en bil/fototur med Puffan, packning och städ. Tvätta och få ordning på allt innan sommaren. Om exakt sju dagar sitter jag i en bil påväg norrut.
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Allt I Allon sa...

Klart du ska ha fler långkjolar ! Du var jue grymt snygg i gårdagens outfit :-)

viktoria cederberg sa...

Taaaaack Niklas!! :)