söndag, juni 19, 2011

toppbetyg

Gårdagens tjejmiddag på Nygatan 57 var helt underbart lyckad! Är andra gången jag äter där och har varit oroligt nöjd båda gångerna. Som resturangare är jag lite kräsen, för mig är service otroligt viktigt! Får jag inte den service jag anser att jag betalar för blir jag kinkig, och det spelar ingen roll hur god maten är. 
Igår var servicen helt perfekt. Servitrisen Sandra gjorde ett fantastiskt jobb, maten var otroligt vällagad och tillomed musiken var perfekt för kvällen. Gratinerad chevré med päronmarmelad och örtsallad. Abborre gatinerad med västerbottensost, färskpotatis och primörsallad. Moccapannacotta med chokladgelé och rabarberkompott. Dessutom serverades ett riktigt gott presskaffe till desserten.

Utöver det, så hade jag min fina Camilla som sällskap. Vi delade en flaska rioja och hade en härlig kväll tillsammans. Hade jag varit rik hade jag gjort om det här varje lördag!
__________________________________________

 Viktoria

Inga kommentarer: