fredag, juni 10, 2011

challenge not accepted

Jag utmanade min absolut favorita engelskman härom dagen. Jag ville att vi skulle åka Vasaloppet. Jag åkte skidor en gång i vinter. Annars har jag inte åkt sedan barnaben. Han har åkt skidor en gång. En gång! Men han har kondition som en maratonlöpare. Så jag tyckte att det skulle jämna ut sig.
Jag kan eventuellt kunna hålla mig stående på ett par skidor i nio mil. Men bara om någon drog mig runt. Han kan troligtvis inte hålla sig stående i nio minuter, men skulle utan problem ha konditionen för de nio milen. Men jag tror att han är rädd att förlora mot en tjej. Även om han skyller på att han inte kommer ha möjlighet att träna inför det.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

Aaahahahahaha, jag har nu oversatt detta for honom ocksa! xxx