söndag, juni 12, 2011

blurry egdes

En kväll något suddig i kanterna. En underbar jävla kväll bestånde av de finaste av hjärtan, glada skratt, singstar och massa shots. Vet inte riktigt vad som hände, men vi kom på den briljanta idén att ta ett nattligt dopp i Mälaren innan hemgång. Jag har pratat min bästa brittiska engelska (Ems o Neil, ni skulle vara stolta) med Rick från London baby, simmat (och andats samtidigt, det ni!) som en liten groda och vandrat hem kommando med fötterna i handen.
Nej nej! Inte FÖTTERNA i handen. SKORNA i handen såklart! Man kan nästan tro att jag är onykter, som jag skriver. Och nu åskar det. Blixtar och dunder, magiska under. Tur jag hann hem i tid innan regnet kom över mig. Fast vad hade det spelat för roll? Jag hade ändå redan badat, lixom..

Jag hatar farväl. Och jag har sagt hejdå till massa människor ikväll som jag inte kommer hinna träffa mer. Förän i augusti. Och fler hejdå kommer det bli i veckan, och. Det. Är. Så. Förbannat. Jävla. Helvetes. Ångestladdat.   
__________________________________________


 Viktoria

Inga kommentarer: