söndag, maj 01, 2011

ser jag ut att behöva en feeder?

Som bekant är min kära vän Beach lite av en feeder, som brukar mata mig i tid och otid. Vilket jag absolut inte klagar på! Ikväll jobbade tyvärr min kära Beach - och allas vår Niklas tog över titeln som Feeder Of The Year. Grillad älg, potatisgratäng, bearnaisesås och sallad. Ingen lämnade det matbordet hungrig - helt undarbart jävla gott!
Hade jag inte envisats med att köra bil ikväll hade jag garanterat blivit tokfull också,
då det med mat även kommer dryck i enorma mängder.
Det har varit många sjuka skratt, då en tydligen var utvecklingsstörd och den andra totalt katastrofalt okapabel att knäppa knappar. Skjortan hängde på svaj redan när han kom, och gylfen var oknäppt varje gång han kom från toan. En tredje satsade på att diskutera genom att vråla och allas vår Niklas var bara lika harmonisk som alltid.

Tack för en härlig kväll. Även om hela jag nu luktar som en hel man efter att ha blivit masserad/misshandlad med hudkräm för karlar och dessutom har en andedräkt med en charmant odör av vitlök..
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: