tisdag, maj 24, 2011

motionsdagbok

Tredje dagen i rad, 12 kilometer ute i skogen. Har testat ett nytt grepp idag, och ökat tempot lite. Jag gick första sex kilometrarna, tills benhinnorna kändes helt bra. Sen joggade jag några hundra meter, gick några hundra meter, joggade några hundra meter, osv. 

Det låter aslöjligt. Jag vet. Men jag måste börja någonstans, har bara etthundratvå dagar på mig. Min hund är dock inte lika fokuserad, utan tycker att det är värsta superlekstunden. Han springer, hoppar och studsar runt mig. Måttligt roande för mig, men han är överlycklig.   
På tal om hunden. Åkte till Djurmagazinet på Hälla och klippte klorna på honom idag. Jag slipper ta slagsmålet (tro mig, det kan verkligen vara ett slagsmål!), betalar en liten slant och är klar på några minuter. Men idag krumbuktade han som en galning, skvätte lite inomhus och kräkes en stor hög på golvet. Matte fick skämmas, be den överseende personalen om papper och torka upp förödelsen. Charmig liten hund jag har, verkligen.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Har du problem med benhinnor finns det en rätt hyfsad stretch för det. Googla benhinnor - stretching så kommer det säkert upp...

Väldigt effektiv.

/Joelsunderbara.blogg.se