torsdag, maj 19, 2011

motionsdagbok

Walking
Time: 1 hour, 14 minutes
Distance: 7.51 kilometers
Average pace: 9 minutes, 51 seconds per kilometer

Jag lyssnade på min kropp idag. Och på mina skor! Är otroligt matt i kroppen och benhinnorna gjorde mig gråtfärdig. Dessutom så kastade mina fina adidasskor in handduken i morse, och min lilltå har försökt bryta sig ut på vänsterskon.

Så det blev en lugn promenad på bara sju och en halv kilometer. Ganska lämpligt och Gandhi verkar nöjd ändå. Ska börja smörja mina benhinnor med antiinflammatorisk gel, och hoppas att det kanske blir bättre. Plus en vilodag imorgon. Sedan testar vi igen i helgen, hoppas att allt känns bra då igen!


__________________________________________
 
Viktoria

1 kommentar:

Johanna - MyShoebox.se sa...

Onda benhinnor kan bero på överansträngning, men oftast på dåliga sko. Eller, de blir överansträngda om man har dåliga skor...
Klokt vore nog att köpa nya innan benhinnorna ger upp!
/hon som tror hon kan bara för att hon jobbar i sportbutik :P

Nej, men har för mig att de brukar säga så, de som jobbar på skoavdelningen :)