onsdag, maj 11, 2011

motionsdagbok

Inlines
Time: 24 minutes, 29 seconds
Distance: 6.07 kilometers
Average pace: 4 minutes, 10 seconds / 3 minutes, 53 seconds per kilometer

Walking
Time: 1 hour, 46 minutes
Distance: 12.21 kilometers
Average pace: 8 minutes, 45 seconds per kilometer

Idag var jag sjukt effektiv ute i Rocklundaspåret. Ja jävlar! Snabbare än så kan jag knappt gå utan att börja jogga - och det gick lättare än jag trodde! Kommer säkert känna av det imorgon däremot, ha!

Rullade till och från skolan. Slog ihop tid och distans, men orkade inte räkna ut medelhastigheten. Skönt att rulla till skolan, men jag gillar inte att komma fram varm och svettig. Dessutom hatar jag ryggsäck.
Äppelträden har börjat blomma nu, och jag blir ännu lite lyckligare. Jag förstår inte hur jag kan bli så glad av lite blommor? Magnolia, rhododendron och äppelblom. Vitsippor, blåsippor, liljor och tulpaner.

Våren i Västerås är faktiskt helt fantastiskt vacker. 
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: