tisdag, maj 10, 2011

motionsdagbok

Inlines
Time: 27 minutes, 42 seconds
Distance: 6.45 kilometers
Average pace: 4 minutes, 18 seconds per kilometer

Inlines
Time: 21 minutes, 31 seconds
Distance 5.48 kilometers
Average pace: 3 minutes, 56 seconds per kilometer

Walking
Time: 1 hour, 59 minutes
Distance: 12.12 kilometers
Average pace: 9 minutes, 54 seconds per kilometer

Sjukt aktiv idag. Totalt 24 kilometer. Jag tror jag rullar till skolan imorgon - om jag inte är helt misshandlad efter den här dagen. Har spenderat större delen av dagen utomhus och har en omisskänlig vacker röd kräftnayans dessutom. Men jag tycker det är lite coolt och häftigt.

Hittade vad som tydligen var en skogssnigel på stigen idag. Den var i storlek som mitt lillfinger skulle varit om jag klämt det i dörren, typ. Läskigt. Och en kopparsnok som vägrade flytta sig från stigen. Andra tycker de är äckliga och skyndar förbi. Jag kryper ihop och fotograferar den med mobilen, så nära jag bara kan komma.

Imorgon lämnar jag nog både hund och Emelie hemma. Den Lilla Grisen är helt knäckt efter dessa två långa promenader igår o idag, stackars Emelies fot behöver vila. Jag får istället hänga med Nirvana, Michael Jackson och alla andra sköna snubbar jag har i lurarna.  
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: