måndag, maj 09, 2011

motionsdagbok

Time: 1 hour, 54 minutes
Distance: 11.97 kilometers
Average pace: 9 minutes, 36 seconds per kilometer

Hunden ser helt förstörd ut men jag känner mig oförskämt pigg. Emelies fot verkar ha överlevt och motivationen är på topp. Ingen känning av onda benhinnor över huvudtaget efter att ha tagit det lite lugnt i en vecka, höfterna mår fint och glutus maximus börjar komma i form.
Har dock haft huvudvärk hela dagen. Varken vatten, små vita piller, mat, nikotin eller sömn hjälpte. Insåg att jag troligtvis har detoxkänningar på sockret. Ett par dagar utan det underbara vita pulvret och jag inser vilket sjukt sockerberoende jag lider av. Detox baby, detox!
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Emma sa...

Jag hade kombinerad socker- och kolhydrat-detox. Samma tva dagar som jag gjorde tva elvatimmarspass med intensivutbildning pa jobbet. Med en kvinna som fattade noll och inget. Den dagen provades mitt talamod ganska hart vill jag lova. You can do it babe! xxx

Johanna - MyShoebox.se sa...

glutus maximus?