torsdag, maj 12, 2011

flowerpower

Jag är helt övertygad om att jag inte bara har världens finaste - utan och världens bästa hund. Han är gärna stora skeden när vi ska sova, ligger bakom mig och snarkar mig i örat. Som vilken karl som helst! Dessutom är han alltid lycklig att se mig, och blir aldrig sur om jag kommer hem senare än jag sagt. Och vem älskar inte en musklig kropp och stora fina ögon?   
Vilken sucker jag är för blommor. Alla ni killar som tänker att nu, nu jävlar ska jag köpa blommor till Viktoria - kom ihåg att jag gillar personliga buketter. Klart som fan att jag gillar alla blommor, men får jag välja vill jag ha liljor. Eller tulpaner. Helst i vitt eller blekt rosa. Jag har inte alls några krav.

Fast det kanske är dumt att ha krav på hur blommorna bör se ur när man inte ens har någon som vill köpa blommor åt en?  

Har dock ingen aning om vilka växter jag fotat idag. Förutom den nedersta, det är rhododendron. Hoppas på att hitta någon som blommar i rosa eller lila också, alla på mitt kvarter är vita.  
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: