söndag, maj 08, 2011

fågel?

Lite mat från Spicy Hot i bäste Beachens soffa. Cola light och ett glas rött. Ostkrokar. En facerape eller två. En brottningsmatch där kvinnlig kvantitet till slut vann över manlig kvalitet. Ett två minuter långt besök på BMB för att jävlas med tjejen i garderoben. Men mestadels har kvällen bestått av tre trötta figurer i en stor soffa framför lättsam humor.
Blev eskorterad hem dessutom. Passade på med en liten photoshoot vid en lyktstolpe. Skickade den här bilden på mms upp till norr, jag tror mottagaren tyckte att jag var sjuk i huvudet. Och framför allt, trodde han nog att jag var full. Vilket man kanske kan tro, även om så inte är fallet.

Jag har bara väldigt roligt. Och tycker om att bjuda på mig själv.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: