lördag, maj 21, 2011

du låtsas att du bryr dig när jag köper nya skor

Jag gick in på Stadium och bad om deras snabbaste skor.
Fick garanti på det också, så i höst kommer jag springa en mil på 47 minuter - max!  
Jag skämtar. Såklart. Men de ska tydligen sitta fint på foten, ge perfekt stöd och ha bra dämpning. Jag tyckte mest att de var sköna och snygga i grått och rosa. Men nu jävlar ska jag bli snabb. Men kanske måste börja med att öka tempot precis i nuläget. 78 minuter på mig att bli partysnygg, ta mig till Mari och rasta hunden. Som vanligt sitter jag på badrumsgolvet och surfar..  
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Löparskor på Stadium.se sa...

Hej Viktoria,

Jag hoppas du är riktigt nöjd med de nya skorna och att de går riktigt fort. Ett tips på vägen är att kika in på www.jointhemovement.se där du kan få tips, träningspass och råd från svenska mästaren (på bl.a 10km)Mustafa "Musse" Mohamed som hjälper dig att slå personbästa på milen.

Lycka till med löpningen!

/David B

Stadium AB
www.stadium.se