lördag, maj 14, 2011

and now i'm back

Blogger har legat nere i över ett dygn. Jag ska sova strax. Börjar återkomsten med att bjuda på två bilder och en note to myself om att komma ihåg att den här vinkeln ger mig dubbelhakor. Inte dubbelhaka utan fucking dubbelhakor. Framförallt när jag inte riktigt vet hur man gör för att se normal ut på bild. Nåja - den bjuder jag på!
Beachen övergav oss fyra fagra damer alldeles för tidigt med ursäkten om early bilkörning imorgon. Jag köper det. Vi fick istället sällskap av The Bodyguard som såg till att inga ogärningsmän la sin hand över oss. Jag tycker om att hänga på krogen med stora respektingivande män. Man slipper alla de störande små pojkar som svärmar runt oss.. eller hur det där nu var. Eller så trivs jag bra i trevligt sällskap, som dessa respektingivande män faktiskt är!

Återkommer imorgon, nu ska jag - trots hundens snarkningar
 och fåglarnas (fågel!) kvitter utanför fönstret sova några timmar..
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: