fredag, april 15, 2011

sneaky student

Allvarlig. Jag är en äkta fattig, snål (ekonomisk?) student. Varje fredag efter skolan går jag och Emelie på BMB och äter Afterwork. Det kanske ni kära vänner i norr inte tycker låter särskilt snålt - men saken är den att maten är gratis. Exakt, you heard me. Gratis. Free. Kosta nada. Är inte världens mest vällagade tacos, men helt okej. Gratis är gott lixom.

Drycken kostar såklart. Men det är happy hour! Ikväll betalade jag 16:- för en cola och en stor portion tacos. Oftast dricker jag två glas vin istället. Kostar mig då hela sextiosex riksdaler. Till det får man alltid nått schysst coverband - och om man har tur tillochmed Arvingarna - och sällskap av alldeles för många sönderblonderade medelålderskvinnor med pushup och för mycket kajal.

Men jag gillar det ändå. Vi har roligt. Vi sjunger och klappar händerna - värre än de där medelålders kvinnorna - och går hem innan nattens artonåringar behagar att dyka upp.

Snål student som hänger på BMB varje fredag för billig dricka och gratis mat. Festligt!
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

camilla sa...

Jag måste nog komma ner och hjälpa er att njuta av "gratis är gott" nu när man lever på mammapengen =)