torsdag, april 28, 2011

släkten är bäst?

Det jag trodde bara skulle bli en halvdryg, regnig och kall skoldag fylld med smygtråkiga studiebesök blev en alldeles, alldeles underbar dag. För det första kan vi konsten att roa oss kungligt och för det andra så slutade dagen med några helt underbara timmar tillsammans med finfina kusiner.
Eftermiddagssol, ett par flaskor vitt vin och helt enormt god mat på Mälarpavaljongen nere på Norr Mälarstrand. Jag har skrattat och verkligen kunna slappna av - jag har troligtvis världens underbaraste kusiner! Tack för allt Cathrine - och grattis på födelsedagen ännu en gång Lisa!  
Jag har bokat in Lisa på en Västeråstripp, och jag hoppas verkligen att de alla kan komma upp till norr i sommar. Spana in sina rötter, alternaivt slåss med trehundrasjuttiofemtsentvåhundratrettioåtta myggor som vill suga ens blod.   
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: