söndag, april 17, 2011

jag ser ljuset..

Det finns vissa dagar då jag längtar mer hem än andra. Det handlar om sådana dagar då familjen eller vännerna brukar vara samlade. I höst var det min födelsedag som gav mig ångest, men min snälla far bjöd mig hem, så jag slapp sitta utan min familj dagen då jag fyller år. Nu väntar påsken, en högtid vi brukar spendera med god mat och familjeumgänge i stugan. Den räddar Emelies mamma, som bjudit in mig på påskmiddag på fredagskväll. Valborg har snälla Niklas ordnat, och bjudit in mig och mina hjärtan till terassinvgning.

Det blir lite lättare då jag slipper sitta själv sådana kvällar som jag brukar spendera med mina kära uppe i norr. Men kvällar som denna njuter jag av ensamheten..
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: