fredag, april 01, 2011

heating up

Jag och bästa Puffan skulle äta på afterworken på stammishaket. Blev ett glas vin och ett till eller så. Och sjukt mycket skratt, skrål och sjukt roligt med Arvingarna på scen. Fem timmar efter ankomst och ett möte med Henke - känd från TV - så kom jag mig hem igen. Beachen lyckades flirta till mig en tischa från Lasseman och Co. Puffan - påminn mig att du får ta den, den passar MYCKET bättre in på dig. Jag kan inte stå för något så knasigt. Är bara ett fan av Eloise, och den ska helst framföras av vännen Fjant i Skellefteå med en SingStar-mick i handen. Puffan är i alla fall ett riktigt fan. For real, lixom.
Känns bra att ha värmt upp BMB inför morgondagens besök. Jag tror att de saknat The Power of Three, bästa vakten och alla andra som vågar festa loss med oss.  Även om en tredjedel av treenigheten har börjat knega på stället och vakten är en del av inredningen - så är det en annan sak när vi är på andra sidan baren. Lite snyggare. Lite bättre.  
_________________________________________

 Viktoria

1 kommentar:

MRTNA sa...

hahahahah! jag vill också ha en tischa!!