fredag, april 29, 2011

friday i'm in love

Det finns mycket saker jag älskar. Tillexempel lediga dagar då solen skiner. Today is one of those days. Det finns vissa saker som jag hatar också och just nu ligger mina benhinnor längst upp på den listan.

Hur som helst. Min mentala väckarklockan vann idag igen, och väckte mig strax innan sju. Tvingade mig sjäv att ligga kvar en timme till, och gav mig sedan ut i skogen. Benhinnorna till trots blev det några mysiga kilometer. De har även byggt ett utomhusgym precis i slutet av motionsspåret! Älskar't!
Premiärrullade ner till kajen efter tio, satte mig på caféet med världsfina klasskamraten Lisa och bollade lite idéer och tankar inför ett skolarbete, åt lunch i solen och fick lite färg. Helt underbart! 

Men jag måste duscha. Ska iväg på afterworken på BMB
och det är inte alls coolt att lukta usch.  
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: